Valori

Valori precum siguranța, calitatea superioară, încrederea, parteneriatele strânse, durabilitatea și, mai presus de toate, flexibilitatea ridicată formează baza muncii noastre. Ne străduim întotdeauna să acționăm conform acestor valori. Această abordare este primordială și se aplică nu numai în cooperarea pe termen lung cu clienții noștri, ci și cu parteneriatele noastre cu furnizorii.

„Securitatea creează încredere.”

Siguranța se află în centrul tuturor acțiunilor noastre – interne sau externe. Garantăm fiecărui angajat securitatea profesională și socială, precum și protecția sănătății. Obiectivul nostru este întotdeauna nu doar să le oferim angajaților noștri un sentiment de siguranță, ci și să facem din acesta o realitate.

CALITATEA SUPERIOARĂ

„Calitatea obiectivelor noastre determină calitatea viitorului nostru.”

Calitatea și asigurarea calității fac parte integrantă din compania noastră. Cerințele clienților noștri, reglementările legale pentru protecția omului și a mediului, precum și a economiei, sunt de importanță primordială. Obiectivul companiei este și rămâne extinderea constantă a serviciilor oferite clienților.

FIABILITATEA

„Vă puteți baza pe noi.”

„Ochiul GPS” ne permite să monitorizăm în permanență progresul transportului și să determinăm locația bunurilor clienților noștri. Livrarea la timp și grija sunt cea mai mare prioritate.

FLEXIBILITATE

„Ne adaptăm nevoilor dumneavoastră.”

Mizăm pe transporturi regionale, naționale și internaționale cu peste 180 de vehicule cu semiremorci și remorci corespunzătoare. Suprafețele noastre de depozitare de dimensiuni mari interioare și exterioare însumează peste 48.000 m². Structurile noastre flexibile de depozitare și flotele de vehicule adaptate individual ne permit să implementăm în mod eficient cerințele clienților.

PARTENERIAT

„Puternici împreună.”

Ne concentrăm pe parteneriate pe termen lung cu clienții noștri, precum și cu furnizorii noștri. În cei aproape 30 de ani de istorie a companiei, am reușit să dobândim experiență de specialitate, să dezvoltăm cunoștințe vaste în domeniu și să dezvoltăm abilități și servicii versatile. Folosim zilnic aceste competențe pentru clienții și partenerii noștri de afaceri.

SUSTENABILITATE

„Gândiți durabil și orientați-vă cu succes spre viitor.” Globalizarea afacerii noastre și a economiei în general necesită o gândire și o abordare care să țină cont de resurse. Mai presus de toate, logistica sustenabilă înseamnă reducerea emisiilor de CO2, reducerea consumului de combustibil și concentrarea asupra livrărilor ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Această gândire sustenabilă este întotdeauna una dintre prioritățile noastre cheie.

Sunați-ne!