Sustenabilitate

Prüstel

GÂNDIȚI VERDE – ORIENTAȚI SPRE VIITOR, EFICIENȚI, ECONOMISITORI DE RESURSE

Protecția mediului și conservarea resurselor sunt esențiale pentru o afacere de succes în industria logistică modernă și reprezintă o parte importantă a filozofiei noastre corporative. În calitate de companie internațională de logistică, avem, prin urmare, o responsabilitate specială de a gândi în termeni de resurse, de a lua măsuri pentru a proteja mediul și de a investi în viitorul nostru. Utilizăm soluții eficiente și ne ghidăm întotdeauna după evoluțiile tehnologice durabile – pentru a ne susține obiectivul nostru de logistică ecologică.

FLOTĂ AUTO MODERNĂ – REDUCEREA EMISIILOR DE CO2

Pentru a asigura transportul pentru diferitele industrii cât mai eficient și în cel mai scurt timp posibil, dispunem de o flotă modernă cu mai multe tipuri de vehicule. Conducerea cu vehicule Euro 6, deosebit de ecologice, este prioritatea noastră principală. 100% din flota noastră de vehicule respectă acest standard, astfel încât garantăm un consum optimizat de combustibil și standarde de emisii de ultimă generație. Acest lucru economisește resurse, reduce consumul de energie și de motorină și emisiile de CO2. Acest lucru nu numai că ajută mediul înconjurător, dar este și în beneficiul clienților noștri, deoarece aceștia economisesc costuri valoroase. De asemenea, folosim anvelope eficiente din punct de vedere energetic cu principiul celor 4 durate de viață al mărcii Michelin. Privim, de asemenea, spre viitor, cu scopul de a ne gestiona flota în mod inovator, curat și eficient. Ne bazăm pe tehnologii alternative de propulsie prin motoare inovatoare și propulsie electrică. Intenționăm să introducem primele camioane electrice de pe șosele în flota noastră cât mai curând posibil.

PĂSTRAREA DURABILĂ A ANGAJAȚILOR

Angajații noștri sunt motorul nostru și cea mai importantă resursă a companiei noastre. De aceea, suntem un angajator corect, cu condiții de muncă sociale. Acestea includ oportunități de formare continuă; proiectarea optimă a spațiului de muncă și gestionarea sănătății la locul de muncă. Prin instruirea anuală a angajaților, instruirea șoferilor și evenimentele corporative familiale, promovăm identificarea cu organizația noastră și formăm abordarea echilibrului între viața profesională și cea privată pentru angajații noștri. Pentru a încuraja creativitatea în multitudinea de orientări, ne bazăm pe activități sportive comune cu angajații noștri. Efect secundar este și influența pozitivă asupra sănătății.

PLANIFICAREA TRASEELOR ȘI COOPERAREA CU SHELL

Navigația și comunicarea digitală reprezintă baza gestionării durabile a flotei noastre. Vehiculele noastre sunt echipate cu un sistem telematic și radio mobil pentru a asigura o planificare precisă a resurselor și a traseelor. Prin intermediul conexiunii cu software-ul nostru de transport și logistică, avem întotdeauna o imagine de ansamblu asupra locației camioanelor noastre și putem vedea starea comenzilor din orice vehicul. Acest lucru face posibilă creșterea gradului de utilizare a volumului de încărcare și, de asemenea, reducerea emisiilor legate de trafic. Scopul este de a îmbunătăți continuu procesele operaționale ale transporturilor. Suntem, de asemenea, partener ShellFuelSave. Cu ajutorul sistemului de gestionare a combustibilului dezvoltat de Shell, suntem capabili să emitem mai puțin CO2 prin economisirea combustibilului. Pe de altă parte, prin controlul și analiza directă a comportamentului de conducere se urmărește creșterea eficienței combustibilului pe baza unei multitudini de criterii.

NIVELURI INTERNE DE SUSTENABILITATE

Sistemul intern de spălare a camioanelor asigură un aspect curat al flotei noastre. Prin investiția într-o stație de tratare a apei și o cisternă de ploaie se poate renunța în mare măsură la utilizarea de apă potabilă valoroasă. În ceea ce privește sustenabilitatea, asigurăm întotdeauna întreținerea regulată a întregii flote și a instalațiilor. Conservăm resursele și folosim materiale ecologice în procesele noastre de lucru. Ca nou combustibil diesel sustenabil din resurse regenerabile, folosim Diesel C.A.R.E.®. Acesta are o evaluare curată a ciclului de viață, semnificativ mai puțini oxizi de azot, particule în suspensie, dioxid de carbon, hidrocarburi în arderea motorului și o dezvoltare redusă a funinginii în timpul arderii.

Sunați-ne!