Locații

Distanțele scurte joacă un rol major în logistică și, în special, în transporturi. Garantăm procesarea eficientă a produselor și serviciilor prin intermediul sucursalelor și depozitelor noastre din toată Germania. O experiență operațională de peste 30 de ani ne-a demonstrat că proximitatea față de client și o infrastructură bine planificată asigură satisfacția pe ambele părți ale lanțului de aprovizionare. Locațiile noastre logistice alese strategic ne permit să oferim transportul rapid și eficient al mărfurilor încredințate nouă.

Încă de la înființare, am rămas o companie de familie. Astăzi, în cea de-a doua generație, tatăl, Ingo Prüstel, și fiul Florian Prüstel, conduc împreună compania.

Lucrăm și ne asumăm responsabilitățile față de generațiile viitoare care vor continua într-o bună zi afacerea. Acest lucru ne afectează strategia și ne modelează filozofia pentru relațiile pe termen lung cu clienții și angajații.

SEDIUL CENTRAL CALLENBERG / SAXONIA

Callenberg, în landul Saxonia, găzduiește sediul principal al companiei noastre de logistică. În această locație lucrăm la modele și soluții logistice inovatoare pentru clienții și partenerii noștri, precum și la dezvoltarea în continuare a infrastructurii de transport și de gestionare a depozitelor. Experiența și accentul nostru în Callenberg se concentrează pe mai multe industrii, cum ar fi: logistica băuturilor, a hârtiei, a materialelor de construcții și logistica auto. Din Saxonia organizăm încărcări parțiale, la grupaj și complete în toată Europa.

HARTHEIM / BADEN-WURTTEMBERG

Pe lângă distribuția transporturilor parțiale și complete la nivel european, atenția noastră în Hartheim este, de asemenea, orientată către logistica regională și națională de grupaj în zonele tri-frontaliere din sud-vestul Germaniei, Franța și Elveția.

Operăm vehicule 12T, ceea ce ne garantează flexibilitate pe traseele noastre. Facem parte dintr-o cooperare logistică în Hartheim care oferă cele mai eficiente soluții pentru clienții noștri. În urma construcției unei alte hale logistice moderne cu temperatură controlată, oferim o zonă suplimentară de depozitare de aprox. 2.000 mp cu facilități de rampă flexibilă. De asemenea, ne extindem activitatea de logistică contractuală și extindem portofoliul de servicii cu numeroase servicii cu valoare adăugată.

Operăm cu vehicule de 12T, care ne garantează flexibilitate pe rutele noastre. Facem parte dintr-o cooperare logistică în Hartheim care oferă cele mai eficiente soluții pentru clienții noștri. În urma construirii unei alte hale logistice moderne și moderne cu temperatură controlată, oferim o suprafață de depozitare suplimentară de aproximativ 2.000 mp cu facilități de rampă flexibile. De asemenea, ne extindem activitatea de logistică contractuală și ne mărim portofoliul de servicii cu numeroase servicii cu valoare adăugată.

GILĂU, CLUJ / ROMÂNIA

Filiala PRUESTEL Spedition SRL din România servește ruta noastră logistică transfrontalieră prin Europa Centrală. Transportul parțial și complet conduce flota noastră din România prin Ungaria, Austria, Elveția, Franța, Benelux sau spre nordul Spaniei.

Se folosesc vehicule precum semiremorci Tautliner, Megaliner și Walking-Floor. Pentru a promova tineri talentați și calificați, în România a fost înființată o academie care pregătește potențiali șoferi prospectivi și le oferă work-shop-uri valoroase în acest domeniu de conducător auto profesionist, îi sensibilizează pe tema securizării corespunzătoare a mărfurilor și transmite cunoștințele de bază despre camioane. Extinderea diferitelor servicii de depozitare este deja planificată pentru locația Gilău, judetul Cluj.

MANAGEMENT

Încă de la înființare, suntem o companie de familie. Astăzi, în cea de-a doua generație, tatăl, Ingo Prüstel, și fiul Florian Prüstel conduc împreună compania. În calitate de afacere de familie, lucrăm și ne asumăm responsabilitatea unei generații viitoare care va continua într-o zi destinele afacerii. Acest lucru ne afectează strategia și ne modelează relația cu clienții și angajații.

Sunați-ne!