Sectoare de activitate

Logistica băuturilor

Înființată ca distribuitor cu ridicata a băuturi, logistica băuturilor și a bunurilor de consum este una dintre competențele noastre de bază, pe care am dezvoltat-o de-a lungul anilor..

Logistica hârtiei

Pentru industria hârtiei, transportăm câteva milioane de tone de hârtie pe an. Fluxul de material, de la livrarea rolelor de hârtie la prelucrarea ulterioară în carton ondulat pentru industria ambalajelor, până la reciclarea deșeurilor de hârtie, devine din ce în ce mai important în optimizarea proceselor din industria hârtiei..

Logistica materialelor de construcții

Cu ajutorul instalațiilor de transport și de încărcare de ultimă generație, oferim clienților noștri din industria materialelor de construcții și piese finite, posibilitatea de a fi transportate direct la șantier sau la dealerul din depozit. În special în domeniul aprovizionării șantierelor cu materiale de construcții, livrarea “just in time” este indispensabilă, pentru a nu lăsa să se blocheze întregul curs de desfășurare a unui proiect de construcție.

Logistica automotive

Cerințele tot mai mari ale clienților finali și ciclurile de inovare în continuă creștere fac ca cerințele din industria auto să fie din ce în ce mai complexe, mai individuale, dar și mai diverse. Logistica este una dintre cele mai importante componente și punctul de pivot pentru procesele în care trebuie integrat un număr mare de componente.

Logistica oțelului și aluminiului

Cerințe speciale pentru partenerul lor logistic au companiile din industria oțelului și a aluminiului. Transportăm eficient încărcăturile grele cu echipamente speciale și cu ajutorul remorcilor de tip Coil Liner pentru transportul bobinelor metalice.

Logistica de reciclare

În industria prelucrătoare se acumulează cele mai diverse reziduuri de producție. În calitate de companie de logistică, avem mulți ani de experiență în domeniul gestionării și reciclării corespunzătoare a deșeurilor. Eliminarea reziduurilor de producție necesită soluții logistice calificate, curate și supravegheate pentru transportul de la punctul de origine până la reciclator.

Managementul calității

SOLUȚII STANDARDIZATE ȘI PROCESE OPTIMIZATE

În logistica modernă, cerințele de siguranță și de calitate sunt extrem de importante, deoarece acestea asigură monitorizarea și îmbunătățirea continuă a proceselor interne. Optimizarea constantă a calității și realizarea obiectivelor de calitate ale serviciilor noastre logistice de-a lungul întregului lanț de aprovizionare fac parte integrantă din politica noastră corporativă. Fiecare dintre angajații noștri contribuie la realizarea obiectivelor noastre de calitate prin competențele și experiența personală, angajamentul și calificările sale.

Pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor noastre de calitate, ne-am stabilit sarcina de a găsi cele mai rapide și mai eficiente soluții din punct de vedere al costurilor, combinate cu o abordare durabilă a provocărilor logistice, optimizând în același timp fluxul de informații.

Toate activitățile relevante pentru calitate și siguranță sunt monitorizate, planificate și controlate cu precizie și consecvență. Cel mai important obiectiv al managementului nostru al calității este agreat cu clienții noștri. Orientarea către echipă, fiabilitatea, încrederea și asigurarea continuă a calității sunt indicatori cheie de performanță (KPI) în măsurarea și garantarea unui nivel ridicat de satisfacție a clienților.

Mai mult decât logistică

SERVICIILE NOASTRE CU VALOARE ADĂUGATĂ SPECIFICE INDUSTRIEI

În calitate de furnizor de servicii logistice complete, vă oferim servicii suplimentare complete și soluții valoroase înainte, în timpul și după activitatea clasică de transport și depozitare, care asigură optimizarea holistică a lanțului valoric. În acest fel, ne ocupăm de toate etapele logistice, care contribuie la faptul că produsul dumneavoastră ajunge la obiectivul de distribuție în condiții optime. Ne orientăm în mod flexibil către nevoile dumneavoastră individuale și implementăm procesele care au fost coordonate cu dumneavoastră în mod special.     Oferindu-vă numeroase servicii cu valoare adăugată, vă ușurăm pe dumneavoastră, în calitate de client, și vă sprijinim în permanență, economisind timp și bani valoroși. În schimb, vă puteți concentra pe deplin asupra activității dumneavoastră principale.

Beneficiați de numeroasele noastre activități de servicii moderne:

– Controale regulate de calitate

– Co-ambalare: ambalare / reambalare și preluare a comenzilor de produse

– Co-packing: packaging / repacking and order picking of products

– Etichetare

– Ambalarea mărfurilor

– Construcția de vitrine

– Gestionarea mărfurilor

– Opțiuni de urmărire

– Asamblarea finală a produselor

– Rețele IT

Sunați-ne!