Logistică și servicii

LANȚUL DE APROVIZIONARE

Prüstel

Intreaga noastră logistică se bazează pe structuri inovatoare și moderne de gestionare a lanțului de aprovizionare. În calitate de furnizor de servicii complete de logistică, ne însoțim clienții de-a lungul întregului lanț valoric și implementăm cu succes procesele esențiale.

LOGISTICA TRANSPORTURILOR

Pentru a ne asigura că mărfurile clienților noștri se află la locul potrivit la momentul potrivit, logistica noastră se bazează pe un management inteligent. Planificăm transporturi moderne în rețea conectată, căutăm soluții trans-sectoriale și asigurăm un transport de marfă fără probleme cu ajutorul flotei noastre de vehicule moderne și digitalizate.

LOGISTICA DEPOZITULUI

În ceea ce privește lanțul de aprovizionare, logistica noastră in materie de depozitare este interfața centrală între producție și distribuție. Printr-o muncă structurată și eficientă, oferim clienților noștri soluții de depozitare moderne, sigure și flexibile sub formă de depozite în aer liber și depozite cu specificații diferite.

SERVICII CU VALOARE ADĂUGATĂ

Individualizarea crescândă a piețelor și a grupurilor-țintă necesită o adaptare în timp util a produselor și serviciilor necesare. Cu soluțiile noastre logistice complete, oferim clienților noștri un pachet de servicii eficiente de-a lungul întregului lanț valoric și o gamă largă de servicii logistice, de la achiziție la producție, distribuție și eliminare.

MAI MULT DECÂT DOAR LOGISTICĂ

În calitate de furnizor de servicii logistice complete, vă oferim servicii suplimentare complete și soluții valoroase înainte, în timpul și după activitatea clasică de transport și depozitare, care asigură optimizarea holistică a lanțului valoric. În acest fel, ne ocupăm de toate etapele logistice, care contribuie la faptul că produsul dumneavoastră ajunge la obiectivul de distribuție în condiții optime.

MANAGEMENTUL CALITĂȚII

În logistica modernă, cerințele de siguranță și de calitate sunt extrem de importante, deoarece acestea asigură monitorizarea și îmbunătățirea continuă a proceselor interne. Optimizarea constantă a calității și realizarea obiectivelor de calitate ale serviciilor noastre logistice de-a lungul întregului lanț de aprovizionare fac parte integrantă din politica noastră corporativă.

Sunați-ne!